HET KAMP THEMA 2019

SUPERHELDEN

Heb jij je superkrachten al ontdekt? Kan je vliegen, gedachtes lezen of ben jij super sterk?
Misschien weet je dit nog niet zo goed maar geen zorgen bij dit kamp kan je er heel snel achter komen! Dit jaar geven wij namelijk een superhelden en superschurken kamp. Hier ga je opzoek naar jouw super power! Misschien ben je heel snel of heb je dezelfde ijs krachten als Elsa.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je verkleed komt als
jou superheld(in) of superschurk.

Doormiddel van het kamp kom je erachter wat jou (verborgen) krachten zijn en kan deze verbeteren. Heb jij er al zin in? Wij wel! Oh, en misschien als je goed kijkt zie je wel een van jou favoriete superhelden.

HET KAMP

Stichting Vrij Spel / De Speelfabriek.

3 dagen kamperen!

We gaan 3 dagen kamperen en leuke dingen doen met elkaar in het Baxpark en omgeving. Dit kan in je eigen tent maar als je dien niet heb zijn er ook tenten van Stichting vrijspel beschikbaar.

Spannend maar o zo gezellig!

Dinsdagochtend kunnen de tenten opgezet worden tot 09:00 uur. Dit mag eventueel ook al op maandagavond vanaf 19:30 uur.
Donderdagavond mogen jullie ouders jullie om 19.00 uur komen ophalen met de afsluiting van ons kamp. Tenten opruimen kan dan na (of tijdens) de afsluiting.

Nadat je door je ouders om 09:00 uur bent aangemeld, gaan we er een gezellig feestje van maken.

Je kan ook thuis slapen. Je mag dan om 8.00 uur worden gebracht en om 21.30 uur worden opgehaald. Door ons leuke maar strakke schema willen we deze tijden graag aanhouden.

In noodgevallen zijn we te bereiken op nummer 06-

Tijdens de nacht lopen er nachtwakers rond.
Ze blijven de hele nacht wakker. Als er wat is bellen we je ouders.

Wat neem je mee op kamp?

Wat moet je mee nemen

Behalve schone kleding, je nachtgewaad en je tandenborstel, niet veel nodig, want je krijgt eten en drinken van de kampkok. (geef op het aanmeld formulieer aan als je kind alergieen heeft).
Neem goede schoenen mee...want je zal misschien veel moeten lopen, springen en zeker feesten.
Vergeet ook je zwemspullen bij mooi weer niet.
Op de bonte feestavond mogen jullie optreden voor de andere feestvierders. Hiervoor mag je verkleedkleding meenemen en eventueel attributen voor je optreden. Daarna is er een feestelijke bal.

Een beetje geld kan ook van pas komen (max 5,00 euro) want de feestbar verkoopt soms ook ijsjes.

Laat je telefoon, mp3-speler en andere dure apparaten thuis want, het zou zonde zijn als het gestolen wordt of kapot gaat.