Bestuur Vrij Spel

Het bestuur stelt zich aan u voor…

Ik ben Diana Kreukniet, getrouwd met Johan en moeder van Myrah (10) en Dianique (7) en werkzaam als Forensisch Onderzoeker. Al tien jaar ben ik voorzitter van Stichting Vrij Spel, de stichting die de Speelfabriek in H.I.Ambacht organiseert. Ik doe dit met heel veel plezier. Lachende, spelende, knutselende kinderen, die plezier met elkaar hebben, dat geeft mij energie. Als kind ging ik zelf al naar het jeugdspeelpark waar Stichting Vrij Spel ook activiteiten organiseerde. Ik kijk hier met heel veel plezier op terug. Inmiddels heb ik het enorme groeiproces van Stichting Vrij Spel mogen meemaken en daar ben ik trots op. Respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is iedereen welkom.

Ik ben Johan Kreukniet en penningmeester bij Stichting Vrij Spel en werkzaam als boekhouder bij een administratiekantoor. Ik ben getrouwd met Diana en door haar betrokken bij de Speelfabriek. Ook ben ik vaste nachtwacht tijdens het kamp. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich niet hoeven te vervelen in de zomervakantie en gun alle kinderen een leuke vakantie waarin ze vrij kunnen spelen, knutselen en natuurlijk kamperen. Vooral jezelf kunnen zijn vind ik heel belangrijk.

Ik ben Sylvia Stolk, ik woon samen met mijn vriend Fred, mijn dochter en de hond. Mijn dochter heet Naomi, ook actief bij de Speelfabriek. Ik ben een groot Disney fan en verzamel alles van Mickey Mouse. Ik ben een aantal jaren geleden begonnen als medewerker en sinds vier jaar ben ik bestuurslid. Dit jaar ben ik vice-voorzitter geworden.

Ik vind het elk jaar een vooraf een hele uitdaging maar ieder jaar wordt het leuker. Als ik de kinderen zie genieten dan geniet ik ook en daar doen we het toch voor.

Ik ben Liesbeth Vervloed. Ik ben sinds 2013 vrijwilliger bij stichting Vrij Spel. Mijn hobby’s zijn borduren en knutselen. Ik wil mijn hobby graag met andere delen en waar kan ik dit nu beter doen dan bij de Speelfabriek. Ik zit dan ook in de knutselcommissie en steek heel veel vrije tijd in het verzinnen en maken van leuke en aparte knutsels. Ook bestel ik alle benodigdheden zodat ik in juni mijn schuur bijna niet meer in kan, van al het knutselmateriaal. Ook dit jaar heb ik met veel plezier weer leuke knutsels uitgezocht. We gaan er wat moois van maken.

Ik ben Daphne Haaijer en sinds 2016 bestuurslid van de Speelfabriek. Jaarlijks bedenken we weer leuke activiteiten om de kinderen te vermaken en te entertainen. Dat is dan ook het mooiste van dit werk, alle kinderen blij kunnen maken en hen even de tijd van hun leven te kunnen geven. Het meeste ben ik buiten of in de hal te vinden om overzicht te houden en/of de kinderen te vermaken. Met zijn alle gaan we er weer een leuke zomervakantie van maken!

Mijn naam is Cor Vuik en ben 2 jaar geleden begonnen als vrijwilliger bij de Speelfabriek. Dit jaar ben ik secretaris geworden van Stichting Vrij Spel. Mijn interesse is gewekt door een juffrouw op school en tevens mijn collega Sylvia die ook in het bestuur van onze stichting zit. Ik heb twee dochters Lynn en Luna die met regelmaat met veel plezier de speelfabriek bezoeken. Mijn hobby is wandelen. Dan kan ik lekker mijn gedachten laten “vliegen”.  Verder geniet ik van mijn kinderen en vul de tijd met vrijwilligers werk.

Ik ben Naomi stolk. Ik ben het jongste bestuurslid van de Speelfabriek. Dit is mijn eerste jaar in het bestuur, maar mijn moeder Sylvia is al veel langer actief. Via haar ben ik betrokken bij de Speelfabriek. Ik heb super veel zin in het aminatie team, wat dit jaar nieuw is. Ik spaar geen mickey mouse zoals mijn moeder maar ik spaar jungle book, want dat is veel leuker. (LoL) Ik kijk er naar uit alle kinderen weer te zien!!