Stichting Vrij Spel

Onze stichting organiseert al sinds 1983 kindervakantiewerk in Hendrik-Ido-Ambacht. Tot 2005 vonden alle activiteiten plaats in het Jeugdspeelpark, daarna in Dock-03 aan de IJdenhove in Hendrik-Ido-Ambacht. Vanaf 2016 vinden de activiteiten plaats in de sporthal de Ridderhal en in het Baxpark onder de naam Speelfabriek.

Jaarlijks organiseren wij vier weken vol speelplezier voor kinderen van 5 t/m 13 jaar.  De vakantiewerkweken worden mogelijk gemaakt door een groot aantal vrijwilligers, de gemeente, adverteerders van het programmaboekje en sponsoren. Jaarlijks zijn circa 60 vrijwilligers actief voor stichting Vrij Spel.

Het bestuur van de stichting bestaat uit 6 personen. Dagelijks zijn meerdere bestuursleden aanwezig in de Speelfabriek. Zij hebben de leiding over de activiteiten en zijn herkenbaar aan een zwart shirt.